Welkom bij de obs Ter Stege

OBS Ter Stege is gelegen in Olst-dorp en is gehuisvest in een ruim en licht gebouw.  Onder hetzelfde dak vindt u  Peuterwerk, de Peuterpost en de Buitenschoolse Opvang, Koos. De school heeft ieder jaar ongeveer 130 leerlingen, die verdeeld zijn over 6 groepen. Het team bestaat uit 10 leden, een vakleerkracht bewegingsonderwijs en een vakleerkracht Humanistisch Vormingsonderwijs. Meer weten? Dan kunt u de schoolgids aanvragen bij de school of bekijken op onze website, onder hoofdje Visie.  Naast de papieren en digitale informatie staat de schooldeur altijd voor u open. Wilt u een persoonlijk gesprek voor meer informatie? Wilt u de sfeer van de school proeven tijdens de lesuren? Dan bent u altijd van harte welkom. U kunt telefonisch een afspraak maken met de directeur van de school.  Hij zal u graag over de school vertellen en u kennis laten maken met de teamleden, waardoor u zich een beter beeld kunt vormen van de Ter Stege.

o.b.s. Ter Stege

tel. 0570 – 561805

Ter Stegestraat 23, 8121 XB Olst

www.obsterstege.nl    obsterstege@de-mare-scholen.nl