Nieuws uit groep 5

De kinderen van groep vijf hebben lang gewerkt voor de tafeldiploma, eindelijk heeft dan iedereen hem.1 tot 10 zijn sommige nog steeds een beetje lastig.maar voor sommige kinderen zijn ze heel simpel en voor sommige heel moeilijk.

we hebben ook een droomschool gepresenteert maar het ging wel goed maar ze hadden de verkeerde powerpoint

en we hebben ook een stache juf  ze heet Celiné en ze blijft tot de zomer vakantie

methodes; aardrijkskunde geschiedenis natuur engels

aardrijkskunde je leert iets over de wereld

geschiedenis je leert iets vroeger

natuur je leert iets de seizoenen

engels

Groetjes van groep 5

Na twee heerlijke weken vakantie zijn we weer begonnen met het laatste stukje van groep 5. Wat vliegt de tijd!

Voor de vakantie hebben we de Koningsspelen gevierd, zijn we druk geweest met de Moederdagcadeautjes en hebben we nieuwe plekken gekregen.

Ook hebben al veel kinderen hun spreekbeurt gehouden. Wat is het mooi om te zien hoe enthousiast de kinderen vertellen over hun hobby of sport. Super! De komende weken zijn de laatste vijf leerlingen aan de beurt.

De laatste periode van het schooljaar gaat heel erg snel, zo hebben we Tweede Pinksterdag, de meesters- en juffendag en schoolreisje! Allemaal erg leuke activiteiten.

En ook de CITO-toetsen komen er weer aan.

Genoeg te doen, maar dat komt helemaal goed!

O, ja....  Voor de vakantie hebben we er ook weer een tafelkampioen bij gekregen. Gefeliciteerd!

En wéér een tafeltopper. Gefeliciteerd!

Kees de Boer op bezoek

Op donderdag 11 januari kwam er een illustrator bij ons op bezoek. Kees de Boer heeft o.a. de tekeningen gemaakt in het boek Trubbel de Trol. Het was een leuk bezoek. Hij maakte voor ons een mooie tekening, die nu op de deur hangt. De kinderen mochten ook tekenen.

Deze kinderen hebben hun tafeldiploma gehaald. Gefeliciteerd tafeltoppers!

Ook deze kinderen kunnen zich vanaf nu TAFELTOPPERS noemen! Super gedaan!

Groep 5

Op dit moment zijn we druk met het oefenen van de tafels in de klas én thuis. Sommige kinderen hebben al bijna hun tafeldiploma gehaald. Wat een toppers.

Ook zijn we een beetje zenuwachtig voor Sinterklaas. We mogen voor het eerst op school Sinterklaas helpen met surprises en gedichten maken.

Hieronder een aantal foto's van de eerste les van het TALENT-UUR!

Deze kinderen hebben vandaag hun tafeldiploma gehaald! Gefeliciteerd toppers!

Op dinsdag 5 december kwam Sinterklaas en zijn pieten op school. Én ook nog even bij ons in de klas. We moesten Sinterklaas voor het eerst een handje helpen. Er zijn hele mooie surpises engedichtengemaakt! Super knap! Hieronder het fotoverslag uit onze groep.

En ook deze leerling kan zich een tafeltopper noemen. Gefeliciteerd!

Ook vandaag (21 december) weer twee tafelkoningen erbij!