Nieuws uit groep 5

We zijn van start gegaan!

Welkom op onze groepspagina!

Onze groep bestaat uit 18 kinderen. We zijn eerlijk verdeeld; 9 jongens en 9 meisjes. We hebben les van meester Ruud Middeldorp. Op maandag hebben we gym van meester Saron Debets en we krijgen muziekles van meester Henk Valk. Veel meesters dus!;)

We hebben de eerste schoolweken al hard gewerkt;

Met rekenen hebben zijn we bezig met getallen tot en met 1000,  optellen en aftrekken tot 100, vermenigvuldigen en zelfs al delen. We zijn ook al heel goed in de tafels. In groep 4 zijn we begonnen met ons tafeldiploma. Er zijn 7 kinderen die zijn of haar tafeldiploma hebben gehaald (foto's volgen). Echt super knap!

Met taal leren we worden op alfabetische volgorde zetten, hebben we het over streektaal en ABN en leren we heel veel nieuwe woorden.

En met spelling leren we woorden schrijven met ng/nk, aai/ooi/oei en eer/oor/eur.